Etsi

videoplus.jpg

SUOMEN VIDEOKESKUS OY
PL 120
02201 ESPOO
Puh: 0400 415626

videokeskus@videokeskus.com
www.videokeskus.com

NETTITILAAJAN LAHJA
Tilaa tuotteita tutustuttavaksi
internetin kautta – saat
mukana yllätyslahjan!

FAQ

MITÄ OSIA MATERIAALIKOKONAISUUTEEN KUULUU?

Kaikkien kotimaisten valmennusmateriaaliemme keskeinen osa on video-ohjelma, joka toimitetaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta DVD:llä. Mukana on myös valmentajan opas ja PowerPoint-esitys CD-levyllä (vanhemmissa paketeissa piirtoheitinkalvot).

Kuhunkin ohjelmaan kuuluvat osat näkyvät trailerialueen oikealla puolella harmaalla alueella pikkukuvina, joita klikkaamalla selviää ko. komponentin sisältö.

VOINKO TUTUSTUA MATERIAALEIHIN ENNEN KUIN OSTAN NIITÄ?

Materiaalit rakentuvat DVD:n ympärille, ja sen voi tilata koekatseltavaksi. Koekatseltavia ohjelmia ei kuitenkaan saa näyttää koulutustilanteissa, vaan koekatselu on tarkoitettu vain hankintapäätöksiä tekeville henkilöille. Koekatseluaika sovitaan tilauksen yhteydessä.

MITÄ KOEKATSELU MAKSAA?

Koekatselu on ilmainen, mutta mahdollisen palautuksen postimaksu jää tilaajan maksettavaksi.

MITEN MATERIAALIPAKETIN OSTAMINEN TAPAHTUU?

Materiaalin voi ostaa lähettämällä Videokeskukseen tilausvahvistuksen joko postitse, telefaxilla (09 52597755), sähköpostitse tai puhelimitse (09 5259770). Tämän jälkeen toimitamme tilaajalle lopullisen materiaalin oppaineen ja PowerPoint-esityksineen. Mukana seura myös lasku.

Ostettavien ohjelmien hinta lasketaan lisäämällä ohjelman yksikköhintaan arvonlisävero 22% (valmiina tilausvahvistuslomakkeessa) sekä toimituskulut arvonlisäveroineen (valmiina laskussa).

SAANKO KOPIOIDA OHJELMIA, ESIM. OTTAA VARMUUSKOPION?

Ohjelmien kaikenlainen kopioiminen on kielletty (esim. tietokoneelle tai palvelimelle). Ohjelmia kannattaa säilyttää huolellisesti. DVD-levyt naarmuuntuvat helposti eivätkä en kestä säilytystä lämpimässä auringonpaisteessa.

 

 

 

 

 

 


Top 0

Eniten ostetut 2019

Korisi on tällä hetkellä tyhjä.