Etsi

videoplus.jpg

SUOMEN VIDEOKESKUS OY
PL 120
02201 ESPOO
Puh: 0400 415626

videokeskus@videokeskus.com
www.videokeskus.com

NETTITILAAJAN LAHJA
Tilaa tuotteita tutustuttavaksi
internetin kautta – saat
mukana yllätyslahjan!

Hyppy tulevaisuuteen

DVD/VHS sisältää

  1. Hyppy tulevaisuuteen
Hyppy tulevaisuuteen

Hyppy tulevaisuuteen

 

Hyppy tulevaisuuteen on toinen osa muutosvalmennuksen tueksi suunnitellun Muutoksen aika –sarjan materiaaleista. Hyppy tulevaisuuteen -materiaali auttaa valmentajaa toteuttamaan koulutustilaisuuden, jossa muutosta voidaan käsitellä mieleenjäävällä ja vaikuttavalla tavalla.

Hyppy tulevaisuuteen -materiaali soveltuu kaikkien työntekijöiden ja esimiesten valmennukseen. Sitä voidaan käyttää yhtä hyvin ajankohtaisen muutoksen yhteydessä kuin muutoksiin liittyvän yleistiedon lisäämiseen. Materiaali on arvokas työkalu käytettäväksi myös erilaisten työkyvyn parantamiseen liittyvien projektien yhteydessä.

Videon pääosissa ovat Elina ja Tiina, joiden keskustelu koiran ulkoilutuksen lomassa muodostaa videon rungon. Tiina on stressaantunut ja peloissaan työssä tapahtuvan organisaatiouudistuksen vuoksi. Elina puolestaan alkaa kertoa omassa työpaikassaan kolme vuotta sitten tapahtuneesta muutoksesta, ja siitä, mitä hän oppi sen aikana. Elinan kokemuksiin työpaikalla siirrytään takaumien avulla. Videon pääasiallisena sisältönä on muutosprosessiin liittyvien tunteiden ja reaktioiden ymmärtäminen. Samalla annetaan vinkkejä, joiden avulla muutoksiin liittyviä sudenkuoppia voidaan oppia välttämään. Pääkohtia korostetaan vielä teksti/grafiikkaruuduilla.


Korisi on tällä hetkellä tyhjä.