Etsi

videoplus.jpg

SUOMEN VIDEOKESKUS OY
PL 120
02201 ESPOO
Puh: 0400 415626

videokeskus@videokeskus.com
www.videokeskus.com

NETTITILAAJAN LAHJA
Tilaa tuotteita tutustuttavaksi
internetin kautta – saat
mukana yllätyslahjan!

Fish !

DVD/VHS sisältää

  1. Ei traileria
Fish !

Fish !

Fish! on yksi maailman menestyneimmistä asiakaspalveluvideoista. Fish-filosofia (kts. www.fishphilosophy.com) on energisoinut jo tuhansia työpaikkoja eri puolilla maailmaa hauskaan ja innostuneeseen työntekoon.

Fish! -videon keskeisenä tavoitteena on saada katsojat pohtimaan asennoitumistaan työhön ja asiakkaisiin. Fish! soveltuu erityisesti asiakaspalvelutyötä tekevien valmennukseen sekä kaikille esimiehille, jotka miettivät keinoja innostuneen työilmapiirin luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Fish! soveltuu näytettäväksi myös piristävänä välipalana erilaisissa kokouksissa ja kehittämistapahtumissa.

Fish! -videoilla tutustumme kalakauppaan, jonka nimi on World Famous Pike Place Fish. Tässä kaupassa on löydetty harvinaisella tavalla työn ilon, hauskanpidon ja tehokkuuden yhdistelmä: kauppiaat heittävät liukkaita kaloja toisilleen, ottavat näyttäviä koppeja ja houkuttelevat asiakkaita mukaan ilonpitoon. Työntekijät nauttivat työstään - ja kassakoneet laulavat ennennäkemättömään tahtiin. Mikä on tämän pienen kalakaupan salaisuus? Kuinka se on löytänyt sitoutumisen, innostuksen ja työn ilon, jonka etsimiseen suurissa organisaatioissa käytetään miljoonia euroja?

Fish! -video selvittää askel askelelta, kuinka jokainen työntekijä voi auttaa itseään uudella iloisella asenteella työhön - ja kuinka työn ilo lisää luovuutta, parantaa viihtyvyyttä ja laatua.

Fish! -periaatteita: Ole läsnä - koko mielelläsi! Pidä hauskaa! Yllätä asiakkaasi! Valitse asenteesi!


Korisi on tällä hetkellä tyhjä.