Etsi

videoplus.jpg

SUOMEN VIDEOKESKUS OY
PL 120
02201 ESPOO
Puh: 0400 415626

videokeskus@videokeskus.com
www.videokeskus.com

NETTITILAAJAN LAHJA
Tilaa tuotteita tutustuttavaksi
internetin kautta – saat
mukana yllätyslahjan!

Valmentava esimies
Valmentava esimies

Valmentava esimies

Videolla tapaamme hiljattain asiantuntijatehtävistä kirjapainon tuotantopäälliköksi siirtyneen Markon, jonka neuvova ja yksityiskohtiin puuttuva johtaminen ei tuota toivottuja tuloksia. Markolla on Jari-niminen serkku, kokenut esimies, joka saa Markon pohtimaan esimiehen rooliaan ja kokeilemaan toisenlaista johtamistyyliä. Seuraamme Markon ensikokeiluja valmentajana ja kuulemme hänen havaintojaan valmentamiseen liittyvistä haasteista. Vähitellen Marko oppii taitavammaksi ja hän alkaa havaita yhä enemmän myös valmentavan johtamisen hyötyjä.

Ohjelman lopuksi Marko ja Jari esittävät selkeän HAASTA-muistisäännön, joka auttaa jäsentämään käytännön valmentamistilanteet helposti muistettavaksi malliksi.

Draamamuotoisen ohjelman lisäksi kasetilla ja DVD:llä on kuusiminuuttinen harjoitusesimerkki valmentavasta keskustelusta.

Materiaalin suunnittelusta vastaa Jaakko Sippola, asiantuntijana tuotannossa on ollut psykologi, liikkeenjohdon konsultti Pirkko Hurma (Oy Perendie Ltd.) ja tuotannon yhteistyökumppanit ovat Forssan kaupunki ja Aksidenssi Oy.


Korisi on tällä hetkellä tyhjä.