Syötä tähän käyttäjätunnus ja salasana, jotka olet saanut esimieheltä, koulutuspäälliköltä tms.
sulje
Useamman käyttöoikeuden tilaaminen alla olevalla tilauslomakkeella:
Haluat tilata 150 käyttöoikeutta Luova palaute -kurssille ja 30 käyttöoikeutta Kehityskeskustelu - kyse on osaamisesta -kurssille.

Merkitset tiedot lomakkeeseen, vahvistat tilauksen ja saat sähköpostiisi muutaman minuutin sisällä käyttäjätunnuksen ja salasanan. jotka voit välittää kurssilaisille. Ne oikeuttavat 150 käyttäjää kirjautumaan Luova palaute -kurssille ja 30 käyttäjää kirjautumaan Kehityskeskustelu - kyse on osaamisesta -kurssille.

Koska Luova palaute -kurssin käyttöoikeuksia on enemmän kuin 100 kappaletta, sen ulkoasun räätälöinti värien ja logojen suhteen kuuluu hintaan.
sulje
uusi tapa oppia

Kirjautuminen
käyttäjätunnus

salasana
ohjeet                  kirjaudu
 

VideoPlus® - uusi tapa oppia

Suomen Videokeskuksen VideoPlus–palvelu tarjoaa käyttöönne työpaikan vuorovaikutustaitoja käsitteleviä verkkokursseja sekä valmennusvideoita. Mukaansatempaavaan draamaan ja mielenkiintoiseen sisältöön perustuvat tuotteet tekevät opiskelusta vaikuttavaa ja tehokasta.

 
Videoplus-kurssit

Helppokäyttöiset verkkokurssit

Videoplus-kurssit mahdollistavat itsenäisen opiskelun verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmat koostuvat videojaksoista, tietoruuduista sekä pohdintatehtävistä, joiden vastaukset tallennetaan ns. palauteavaimeen. Siirry kurssisivulle  Katso demo

 
eVideot

eVideot - teho-oppimista verkon välityksellä

Valmennusvideoitamme on nyt mahdollista katsoa myös internetin välityksellä. Ohjelmien katseluun tarvitset Windows Media Player -ohjelman sekä laajakaistaisen internetliittymän. Siirry eVideo-sivulle

   
VideoPlus® - räätälöinti

VideoPlus® - räätälöinti ja intranetkäyttö

VideoPlus® –verkkokurssit ja eVideot voidaan asentaa myös suoraan yrityksen/organisaation oppimisalustaan tai intranettiin ja ne voidaan räätälöidä ulkoasunsa ja sisältönsä puolesta halutunlaisiksi.

 

oppipakki

Videokeskuksen lähivalmennusmateriaalit

VideoPlus®–tuotteet liittyvät saumattomasti Suomen Videokeskus Oy:n lähivalmennuksen materiaaleihin. Siirry valmennusmateriaalien sivulle tästä.

laptop
Suomen Videokeskus Oy Tontunmäentie 17-23 PL 120 02201 ESPOO Puh: (09) 5259 770 E-mail: videokeskus@videokeskus.com
spacer eXTReMe Tracker