Etsi

TILAA NETIN KAUTTA!

Tilaa tuotteita tutustuttavaksi

internetin kautta!

Se on vaivatonta.

Voit tehdä tilauksen

kun sinulle sopii.


SUOMEN VIDEOKESKUS OY
PL 120
02201 ESPOO
Puh: 0400 415626

videokeskus@videokeskus.com

www.videokeskus.com

Luuston rakenne ja toiminta
  • DVD DVD
Nimi:
Luuston rakenne ja toiminta
Kesto:
40 min.
Valm.vuosi:
2009
Tuot.yhtiö:
GIDA, Saksa
PDF Lataa esite

Luuston rakenne ja toiminta

DVD:llä on mukana kaksi kokonaisuutta: Edistyneempi, lukio-/opistotasoinen versio sekä perusversio, joka soveltuu ala- ja yläasteiden käyttöön.

 

PERUSOHJELMAT

Luuston rakenne (Kesto 6´10 min.) on yleiskatsaus luustoon ja raajojen, selkärangan, lantion, rintakehän ja kallon suurimpiin luihin ja niveliin.

Nivelten rakenne ja toiminta (Kesto 3 min.) sekä Erilaiset niveltyypit (Kesto 3´50 min.) perehdyttävät katsojat siihen, kuinka luut liittyvät toisiinsa.

Liikkuminen (Kesto 3´50 min.) näyttää havainnollisesti, kuinka lihasten toiminnasta ja nivelten liikkuvuudesta syntyy yhdessä liikettä.

 

EDISTYNEET OHJELMAT

Luuston rakenne (Kesto 6´30 min.) on yleiskatsaus luustoon ja raajojen, selkärangan, lantion, rintakehän ja kallon suurimpiin luihin ja niveliin ja niiden toimintaan.

Luun rakenne (Kesto 5´40 min.) -ohjelmassa matkustetaan luun sisään ja tutkitaan mistä luun kovuus syntyy ja kuinka luu säilyy elävänä.

Polvinivelen rakenne ja toiminta (Kesto 3´20 min.) Polvinivel on hyvä esimerkki suuresta nivelestä, ja sen liike ja vakaus perustuvat eri rakenteiden kuten nivelsiteiden, ristisiteiden sekä nivelkierukoiden yhteisvaikutukseen.

Liikkuminen ja vammat (Kesto 5´50 min.) -ohjelmassa tutkitaan liikkeen syntyä sekä tuki- ja liikuntaelimistön erilaisia vammoja.


Korisi on tällä hetkellä tyhjä.